VM börjar på året. Även med Jagr? Och kommer det att bli en blockbuster eller en bråka?

Luongo målvakt svettades under attacker från tjeckiska angripare. Underbar sidlinjen Havlat, utmärkt, Elijah också spelade ess som Sakic och Lemieux.

Representation under ledning av tränaren Ruzicka ibland klämma Kanada på isen så att fläktarna i hallen Air Canada Centre i Toronto hisnande. Vid VM 2004 hockeylag spelade en av de bästa spelen i sin historia, även om det till slut dukade under för favoriten. 3: 4 i övertid

I september 2016 landslaget en chans att upprepa en sådan prestation.Från och med i dag börjar Hockey World Cup eller World Cup på samma plats och Tjeckien kommer att träffas med Kanada i den första matchen.

Men den här gången kommer att bli turneringen tillhör mer för utomstående – även på grund av den hårda gruppen med hem val, en annan favorit i USA och Team Europe består av stjärnorna i representation bland en stark europeisk Fyra (dvs utan hockey i Sverige, Finland, Tjeckien och Ryssland).

det är på grund av särdragen i liknande utseende på evenemang som organiseras av NHL och spelarnas förening NHLPA många fans genom fingrarna.Förutom “eurotýmu”, känd för konstiga konglomerat, kommer VM också delta i valet av nordamerikanska spelare i 23, som kommer att vara i en grupp med ryssar, finnar och svenskar.

Å andra sidan blir det en turnering på som kommer att presenteras av alla de bästa hockeyspelarna i världen.Detta överstiger VM ofta spelas utan NHL-stjärnor, som då fortfarande kämpa för Stanley Cup.

“World Cup så vi tar på största allvar, jag skulle säga att på OS”, sade ordföranden för det tjeckiska ishockeyförbundet Thomas kung.

fans kan se fram emot Crosby, Tavares, Toews, Stamkos, Getzlaf och pris i kanadensiska jersey på ryska bombplan Ovechkin, Malkin, Dacjuka eller Tarasenko, svenska superobránce Karlsson med Hedman eller amerikansk Cannons Kessel med Kanem.

Tack vare den gemensamma europeiska enheten dessutom Toronto Star kommer också närvarande att eliten händelsen som medlemmar i den nationella representationen kanske inte visste: slovenska Kopitar, österrikiska Vanek, Zuccarello Nor…Och med dem, slovakiska ess Chara, Hossa eller Gaborik.

“Det kommer att bli en unik upplevelse. Vid VM de bästa hockeyspelare ofta inte kan konkurrera på OS att införa någon representation av ett antal utmärkta spelare har en chans att spela där “, sade fördel med att välja en europeisk federation sekreterare Martin Urban. “Det är ett experiment, men det förväntas att det kommer att bli stor turnering.”

Nomineringar redan den 1 mars

Formatet för turneringen är enkelt. Åtta deltagare delades in i två grupper, kommer de två bästa lagen av dem vidare till semifinal. Tjeckiska väg är därför genom att vinna över laget i Europa och en av två favoriter Kanada -. USA

“Jag tror att vi har en sport hårdare, men också mer tilltalande publik grupp.För tjeckisk hockey är det en stor utmaning och spelarna kommer att vilja dra. Om du är vid god hälsa och träffa form kan vi inte vara utan en chans, “tror King.

Den slutliga kommer att spelas på två vinnande matcher, liksom en gång i Canada Cup, som är föregångaren till VM.

Varje enhet kan skriva på roster 23 hockeyspelare: 20 spelare i fältet och tre målvakter. De första 16 namn, varav två målvakter ska nomineras senast den 1 mars 2016.

Alla matcher kommer att spelas på isen utländska dimensioner och visselpipa blir domaren av NHL.. Jag kan därför förvänta sig att det tjeckiska laget kommer att byggas av den stora majoriteten av NHL-spelare

 Hon ska gå igen Jagr

På grund av tidsskiftet kommer de flesta matcherna att vara på TV klockan 21:00 eller till 14:00. Tjeckiska fans representation för att stödja bor i de förberedande matcher, varav minst en plats i Prag O 2 Arena.

När det gäller själva truppen är den mest intressanta frågan är om det kommer att vara på den tjeckiska roster siffra box med nummer 68. Jaromir Jagr har avslutat sin pensionskarriär efter årets VM i Prag, men han har gjort det under flera gånger.Under ett år kommer han att vara 44, men om sommaren blir nytt kontrakt i NHL, skulle VM vara för honom skulle vara intressant

Beroende på vilken naturligtvis inte att landslaget har han stå på den andra arbetshäst. Voráček, Plekanec , Skräddare…

Eller kanske Pastrňák?