Vad tyckte fansen om detta?

Rusty Eastwood i nio matcher var märkt med två mål och laget slutade fjärde. I slutspelet noterades förhoppningar om en höjning, men Southend var bara för glad att erbjuda ett kontrakt till sin hjälte. Kanske i “Coventry” var han ingen, men här glömde ingen av honom.

Innan Gareth Bale var Freddy Eastwood. Wales största hopp, som nästan alla har glömt bort

Tålamod tränare i laget var mycket större, men även de kunde inte förneka den hårda sanningen: efter en serie skador och bara fyra mål för 31 matcher inspirerade Eastwood inte som tidigare. Men tribunerna verkade inte märka. Sällsynta mål från en lokal idol firade som om de var en trofé. Andra gjorde mer, men ingen bollar orsakade så mycket entusiasm.

I den nya säsongen drog Eastwood sig upp och vann endast fyra i augusti. Men snart kom en knäskada tillbaka. Underbyggnaden av det unga laget Phil Brown hotade att glömma honom. Det var ett svårt val när du var tvungen att lyssna på hjärtat eller sinnet. Den senare vann, och Freddie lämnade klubben.

Vad tyckte fansen om detta? Någon argumenterade för att vi måste ge vägen till de unga. Någon den veteranen för osäkert ställde undan. Det var allt överens om att Eastwood för alltid skulle vara en hjälte och en levande legend.

På denna odyssey, full av besvikelser och ups, slutade – Eddie bestämde sig för att inte leta efter klubben längre. Misslyckande? Någon kommer säga det. Men många av oss kan säga att gav tusen människor glädje och blev en kultfigur? Ta inte från Eastwood vad som är rättvist hans. Låt bli stjärnan i Wales och “nya Giggs” fungerade inte.

Nu tittar Eastwood på de yngsta äventyren i Southend Academy. Vem vet vad som väntar på denna Eddie.

De höga uttalandena om att det ryska laget nådde en ny nivå efter världscupen dödade – allting återvänder gradvis till sina rötter, fyllda med hopplöshet, förnedring och rullande bollen. Cherchesov ignorerar också envisa Chalov och Karavaev, vilket orsakar tvivelaktiga personligheter hos Neustedter och Ari, och fans, somna i den fantastiska världscupen, vaknar från sömnen och börjar göra sitt favoritarbete igen – kasta stenar i den nationella trädgården.