När tidigare fotbollsspelare blir TV-experter, tar fans det mycket välkomna

Crespo krävde Modena, som spelade i Serie B. Men där arbetade den legendariska ex-anfallaren bara från juni 2015 till mars 2016. Crespos uppsägning skedde i samband med “teamets otillfredsställande sportresultat.” Den säsongen, redan utan Hernan som tränare, kunde Modena inte bevara registreringen i Serie B och dök i ligan en lägre rang.

Crespos sista jobb var Banfield. Hernan accepterade det argentinska laget i december förra året, men för några dagar sedan blev tränaren offer för dåliga resultat och avskedades

Gary Neville
När tidigare fotbollsspelare blir TV-experter, tar fans det mycket välkomna. Men det är dumt att tro att det är så enkelt att ta ett steg in i oberoende coaching från TV-skärmen. Efter en fotbollsspelares karriär tjänade Gary Neville, som fick betydande berömmelse på höger flank för försvaret av Manchester United, förutom att arbeta på TV, som en av assistenterna för Roy Hodgson i landslaget i England.

2016 accepterade Gary Neville emellertid erbjudandet från Valencia och ledde detta team som en fullgod huvudtränare. Gary kallade sin bror Phil för att vara hans assistent, men familjens duett tog nästan “fladdermössen” från La Liga till Segunda. Under ledning av Neville vann “Valencia” bara 3 av de 16 matcherna som hölls i mästerskapet i Spanien. Det är inte förvånande att Gary blev sparken och senare medgav att han inte planerade att återvända till coaching. Det stämmer – som en expert på TV ser Neville Sr mycket mer organisk ut.

Kollision av legender eller hur Gullit bröt tänderna om Shearer
Historien om hur Ruud Gullit och Alan Shearer grälade. Övergripandet kostade holländaren ett jobb på Newcastle.

Legenderna kolliderade, eller hur Gullit bröt tänderna om Shearer till “Black Tulip”, som denna mittfältare ofta kallades under sina aktiva föreställningar, blev 57 år gammal, men sedan november 2017 har han varit arbetslös. Generellt sett på coachingfältet fungerade inte saker för Gullit som han skulle ha velat. FA Cup, vann 1997 med Chelsea, är fortfarande den enda trofén för Ruud-tränaren …