Liberec rival Braga: Portugisiska Arsenal med brasilianska armén

Klubben från staden Braga i norra Portugal var redan 1921. Hemma matcher plocka upp sina spelare i rött och vitt som London Arsenal. Inte undra på att han kallas Arsenal do Minho.

Tack vare segern i den portugisiska Cup i mitten av sextiotalet för första gången se en start i Cupvinnarcupen. Braga framgångsrik epok men började i det nya millenniet.

Det bästa resultatet för laget i den portugisiska ligan var tvåa i året 2009/10, förra säsongen slutade fyra Braga. Generellt efter 2000, regelbundet spelas på de övre stegpinnarna i tabellen och fungerar väl på den europeiska scenen.Här finns två starter i gruppspelet i Champions League i 2010/11 och även avancerade till finalen i European League, där den portugisiska slaget gett efter för FC Porto.

I Europa Braga Liberec på en träff. Det var nio år sedan i UEFA Cups grundgrupp. Slovan hade lidit en av de högsta förlusterna i Europa – Portugal besegrade 0: 4.

Dagens Braga laget kan vara lite överdrift, eftersom den brasilianska kolonin. Brasilianska spelare är mer än hemmabaserade, med en bredare elva i European League nio.Jersey Portugisiska hela klänningen också egyptisk anfallare Hassan, montenegrinska representant Vukčević eller ryska målvakt Kricjuk.

Sedan juli i år, leder ett team av portugisisk tränare Paulo Fonseca, som tidigare coachat FC Porto och Pacos de Ferreira.

< p> Efter fyra omgångar spelade Braga portugisisk ligan är två segrar och två förluster femte. Senast förlorad 0: 1 på Estoril. Home drog fördel av en power play som erbjöd dem Braga efter uteslutning av Maura efter 50 minuter. Het blod av spelare resulterade i slutet av matchen när Braga försvagades ytterligare uteslutna Boly

coach Fonseca skickade en rapport till spelet Kricjuk -. Carneiro, Boly (TC 79), Pinto, Goian (73 Rafa) – Santos, Mauro (TC 50) Luiz Carlos Silva (81. Ferreira) – Crislan, Fonte (55:eVukcevič).

Årets European League turné börjar med Braga på torsdagen i Liberec. Den andra matchen är planerad i Portugal den 26 november.