En främstaa stunt, jättar Croats efter att ha vunnit Dinamo över Arsenal

Arsenal misslyckades att jämfört med förra gick en ligamatch utan sex spelare, däribland Petr Cech, skrev tidningen Sportski nyhet. “Dinamo gick till en sensationell seger kvar ballongen motståndare koncentrerade på kontringar och deras önskan välförtjänt fyllda.”

“Det var den första segern för Dinamo i Champions League efter sexton år”, säger han stödde eufori Jutarnji listan påminnelse att fotbollsspelare i Zagreb firade nyligen triumf i elitklubb konkurrens under hösten 1999, då i en duell med Sturm Graz firade vinnande 3: 0: e

“English chockad, Wenger vet var hans huvud är stilla”, säger Vecernji List, som också tog upp frågan om när Dinamo Zagreb firas med värdefulla pris. “Vi slog Villareal, men det var inte en superklass.Så det var nog FC Porto 1998, som har förlorat 1: 3 “sade Zagreb dagligen, enligt vilket, trots att onsdagens seger inte gå vidare till nästa steg, men det är för Europa en viss signal

” Det var bör nu ange att Dinamo kommer att gå till nästa etapp i Champions League. Men tränaren Zoran Mamic visade att konkurrensen inte kommer att samla förödmjukande misslyckanden som någon kanske tror. Tredje plats och därmed ytterligare deltagande i EM är verklig, men de är inte förbjudna och drömmar om andra plats. ”

Den största överraskningen i den första omgången av Champions League märkt och utländska medier. “Det är ett historiskt resultat för både kroatisk fotboll och Dinamo.I Zagreb föll den engelska klubben för första gången, “skrev Gazetta dello Sport. Den brittiska BBC förblev trogen mot sin objektivitet och meddelade med lätthet att Dinama-laget hade behärskat det första trycket i Arsenal och därefter straffade Londons enhetliga möjligheter. “Wenger går igenom grundgruppen med större svårigheter än han hade förväntat sig.” Wenger köpte inte några förstärkningar i år, och det visade sig vara ett felaktigt drag “, skrev Daily Telegraph. “Besättningen kan inte bara förlita sig på Giroud”, berättade han för en fransk jägare angripare som var på 40-talet.minut efter den andra gula.

Daily Mail sa bara dryly: “Cannon rymmer riktning, Dinamo firar en chockerande seger över den hemska Arsenal.”