Boleslav – Dukla 0: 0, utan Komličenka och utan mål imponerades inte passet

Så tjeckarna har dragit hem oövervinnbarhet i ligan till sex matcher, men har vunnit bara en av de sex senaste ligamatcherna. Dukla gjorde igen för andra gången under säsongen, även om han slutade utan Daniel Tetour i slutet.

”Jag är glad efter de två matcherna vi fick moln med mål (1: 4 och 2: 6) , vi förbättrade organisationen av spelet och det ballongfria spelet. För detta förtjänar spelare beröm. Det var en välarbetad match som slutade i ett välförtjänt oavgjort, säger tränaren Roman Skuhravý på presskonferensen.

Matchen var långt under genomsnittet med många förluster från början. Spelare försökte och spelade aggressivt, men saknade noggrannhet. Besparingar fyllda gallerier var tvungna att vänta på det första skottet på mål tills 30.Minuter senare skickades en besökares försök från 35 meter av Ďurica.

En minut senare spelade Boleslav en hörnspark, Přikryl satte bollen i nätet på Mareš som efter en duell med Tetour föll och domaren Berka skickade en straffspark. Men videodomaren Franek rekommenderade honom att kontrollera situationen med videon och Berka drog sedan tillbaka straffen.

“Ett tveksamt ögonblick. Om det inte hade varit för videon skulle det förmodligen ha varit motiverat av domaren för att vissla den. Han kan ha stakat försvararen lite framför mig, men det förändrar inte det faktum att han tog av mig fötterna. Om inte för videon, grävde vi en straff och vi ledde kanske, “sade Mares.

Under resten av första halvlek var Dukla mer aktiv. Součeks skott gjorde målvakten Šeda, inte ens Bilovský misslyckades 43.Sheda var tvungen att sträcka sig mycket efter Tetours skott, som föregicks av fallet av Served i kalk, men Berka utvärderade inte det som ett straff.

. Jag satte bollen runt Takacs och han slog mitt ben. Jag försökte inte ens falla, det var absolut ingen simulering, jag kunde bara inte tåla det. Så jag var helt säker på att det skulle bli en straff. Och till min överraskning berättade domaren att han ville ge mig ett gult kort, ”beskrev Podaný situationen. till honom. Det första allvarliga skottet skickades hem först 65.minut när rådet anställdes av Matějovský. Tio minuter senare var den förra i kalk, men rådet fångade honom igen. Vi sa något i kabinen och andra hälften var bättre. Vi saknade bara kvaliteten för att ändra något. Vi arbetade pålitligt på defensiven, men vi gjorde inte bra resultat. Vi saknade Komličenko, men vi var tvungna att klara oss utan det, det fanns möjligheter. Speciellt utifrån standarderna, ”beklagade hemmatränaren Jozef Weber. Hemmet utnyttjade inga direkta spark från lovande positioner, en av dem spelade en hand i Tetour-väggen och var 89.en minut efter det andra gula kortet. Men Dukla har redan försvarat poängen.