Tjeckerna kommer att spela framför VM och hemma. Hockeyspelare löser redan tröjor

“Alla europeiska turneringskandidater startar läger hemma och flyttar sedan till Nordamerika. En del av förberedelserna kommer att matcha “, sade byrån CTK Urban, som i förra veckan deltog i Toronto hearing, som publicerades efter program turneringen. Tjeckerna är i grupp A konflikt med Kanada, USA och välja Europa.

För att förbereda den bästa landslag i Prag O 2 arena kan konkurrera med Finland, Sverige, Ryssland eller teori med ett urval av Europa, som kommer att sammanställas av den tidigare slovakiska anfallaren Miroslav Šatan. Den andra förberedelsen duellen äger rum någonstans i Europa på rinken och tredje utomlands.

Enligt ordföranden i den ryska ishockeyförbundet Vladislav Tretiak kommer att konkurrera det tjeckiska laget Sborno en duell kommer att äga rum den 10 september.Officiell information kommer endast att publiceras av NHLPA och NHLPA-spelare. Individuella hockeyföreningar får inte avslöja något.

Redan nu, men fans kan se fram emot nästa höst. World Cup (efterföljaren till Canada Cup) var den sista platsen 11 år sedan när en packad urval av tjeckiska besegrades i övertid semifinal, Kanada.

“” kommer att vara unik i att det är den bästa konkurrens med de bästa. Vid VM tyvärr den bästa hockeyspelare ofta inte kan konkurrera på OS att införa någon representation av ett antal utmärkta spelare har en chans att spela där. Här är sex länder och två val.Det är ett experiment, men det förväntas att det kommer att bli stor turnering “, säger Urban.

Ett kännetecken för spetskompetens händelse ger det faktum att alla matcher spelas på Air Canada Centre i Toronto, hallen kända Maple Leafs.

Trots att turneringen startar på ett år, har enskilda länder redan börjat ta itu med former, såsom tröjor. VM kommer att bli den första händelsen som Adidas ska göra.

Jerseys NHL kommer utan reklam. Vad VM?

Garment bolaget tecknat ett sjuårigt NHL kontrakt och tävlingsledningen lugnade fans att tröjor av klubbarna “inte blir smutsiga” reklam. Men under premiären på den ceremoniella evenemang det inte uteslutas.

“Det första mötet var ganska dating.Vi pratade om hur en färgkombination skulle se ut. Vi påpekade att vår kombination inte var väldigt blå, som nu används av Slovakien. Vi dominerande röda “, säger Urban.

Representanter Adidas presenterade några av sina förslag. “Deras mål är att veta att detta är en exceptionell händelse. Det är det enda att göra nu, jag kan berätta för dig “, sade generalsekreterare i den tjeckiska ishockeyförbundet.

Urban påpekade också till upplevelsen jersey i utformningen av den nationella flaggan, som Nike har förberett för de olympiska spelen i Sotji. “För media och fans har varit mycket populär, men för spelarna på isen var förvirrande, så mycket inte vill att han ska spela.Det var därför vi kom överens om att de inte skulle gå så, sade Urban.