På något sätt hade alla dessa förändringar

Alan Thompson och Bobo Balde var inte favoriterna av Strakan. Särskilt eller oavsiktligt satt Strakan på bänken eller blev av med nästan alla tidigare efterträdare. På bara ett år var hans föregångares arv tidigare. Kanske är sådana reformer förknippade med att en specialist inte kan hantera karaktärerna hos kända fotbollsspelare. Kanske var installationen så mycket som möjligt.

På något sätt hade alla dessa förändringar liten inverkan på resultaten. “Rangers” snubblade igen och förlorade i det första derbyet.
Den här gången kunde Nakamura visa sig på Mästerskapens fält, men det började inte på bästa sätt – med nederlag i Manchester United på en fest med en poäng på 3: 2. En fast frisparkgaranti till Celtic en rita 2: 2, men den obevekliga Ole-Gunnar Solscher tog med sig Röda Djävulens seger. Besvikelse? Ja, men inte för länge.

Shunsuke Nakamura: Japanskt geni, som blev legenden om “Celtic”

Hemma utspelade kelterna “Köpenhamn” och “Benfica” och accepterade sedan de föregående förövarna från Manchester. Den här gången var det inget regn av mål: den slutliga visselpipan närmade sig, och resultattavlan visades nollor. Och då domarens flöjt signalerar en frispark. Publiken fryser – vings talang för den otroliga vridna var känd för alla. Detta japanska spill i Beckham har redan bestämt resultatet av mer än ett möte på detta sätt.

Brittiens rädsla var rättfärdigad: även den höga Edwin van der Sar kunde bara hjälplöst titta på bollen flyga in i övre högra hörnet. På detta möte var inte över: på något sätt lyckades Sir Alex vinna ett straff, vilket Arthur Boruts otroligt slog av. Framsidan av Louis Saha sa allt – i detta möte var grannarna som garanterade utgången från gruppen.