Och om Mourinho inte gör Pogba och “tredje opornika”

Och om Mourinho inte gör Pogba och “tredje opornika” som Deschamps, så kommer det att innebära att Joseas motattack taktik byggd på disciplin inte fungerar heller. Men hur annars, om du inte kompetent kan begränsa spelaren som är förlorad från överflöd av hans funktioner på fältet? För att fly till räknaren har United Alexis, Rashford och Lukaku. Böjning kan vackert fungera i skuggan – om tränaren styr den.

VM visade att Pogba inte är överflödig i ett lag som vägrar innehav. Nu möter Mourinho en ännu större utmaning än tidigare: han kommer antingen att göra något liknande med fransmannen, eller bygga om lagets spel och ge upp sin vision.

Anthony Marcial förväntas vara på tröskeln till “Manchester United” alla överföringsfönster. Hans framtid i klubben var tveksam hela förra säsongen, har han lagt till mer tvivla på ankomsten av Alexis Sanchez och den sista droppen tålamod var misslyckandet med att ringa VM.

Beslutet av Didier Deschamps är svårt att utmana – förra säsongen Anthony var instabil, bland spelarna finns det tydligare kandidater. Marcial var första rotation spelare, sedan vandrade på alla positioner i attacken och dessutom lyfte från Champions League vid tidpunkten för 1/8, och tränaren är mycket viktigt för utförandet av kandidaterna i de viktigaste europeiska turneringen – tillräckligt skäl för att ignorera spelaren.

Placeringen av anfallaren framgår av kommentarer till media: “När du kommer från bänken, har de andra spelarna redan värmts upp och helt i spelet, och du måste ansluta sig. Jag föredrar att gå ut i början, då har du mer tid att komma in i spelet. ” Anthony vill vara den mest inflytelserika på fältet: att vara en obestridlig basspelare och att spela en viktig roll på fältet. I “United” är inte, och viljan att lämna är logisk.