Jihlava träningsrockar. Hur man återkallar en tränare i första ligan

Som det var i det förflutna?

26:e November 2013 ersätter Francis Komňackého Petr Rada.

30 September 2014 kom istället Petra rådet – som en tillfällig lösning – Roman Kucera. Den nya huvudtränare var sedan December 5, 2014 vid namn Ludek Klusáček.

Och det på onsdag, september 16, 2015, därför slutade engagemang.

“Det här stark och obehaglig steg vi fortsatte på grundval av ogynnsamma resultat och prestationer under sommaren försäsongen och i synnerhet i öppnings sex omgångar av årets Synot ligan”, sade han i ett pressmeddelande klubbens ordförande FC Vysocina Jiří Pech .

situationen, var dock mycket mer invecklad än det först kan verka.. MF DNES möjlig förändring i positionen för huvudtränare kart på tisdag kväll talade han till klubbens ägare Frantisek Vaculik

tisdag 14 september, 19.00

ordförande och VD för byggföretaget PSJ, som är majoritetsägare i FC Vysocina på tisdag återvänt från en affärsresa till USA. Och på kvällen en telefonintervju för MF DNES föreslog att klubben skulle något hända.

“Vi tänkte att om det inte kan hantera pojkarna i Olomouc, kommer något att hända”, sade Vaculik. “Att vi måste göra någonting. Nu är frågan vad “säger han räknar med händelser utan att behöva diskutera situationen med klubbledningen.

” Jag vill lämna att lämna förslag som skulle vara meningsfullt.Jag vill veta alla berörda människors åsikter, “tillade han, den andra dagen han reser igen – den här gången till Ryssland. “Jag kommer inte att vara på fotboll fredagen. Jag kommer inte se en enda match i september eftersom jag fortfarande är på resande fot, “tillade han.

Nästa dag försöker MF DNES att kontakta Milan Boksas idrottschef på telefon. Han ber om ursäkt för att vara vid förhandlingen och erbjuder ett eftermiddags telefonsamtal. Men det är inte längre tillgängligt – mobiltelefonen har antingen stängts av eller upptagen.

MF DNES kontaktade också Zdeněk Tulis, regissören för klubben, som svarade på frågan om eventuellt byte av ersättare: “Vi har att göra med resultatet. Resultaten gillade oss inte, men det är början på säsongen.Under tiden har vi ett implementeringslag som vi har det. “När han pausade svarade han irriterat på nyckelordet. “Skjut mig inte till något som inte är sant. ”

onsdag 15 september 15.00

MF DNES har försökt flera gånger att kontakta även FC Vysočina huvudtränare Luděk Klusáček. Men det hände inte förrän senare.

“Jag tänkte inte på avgång,” sade Klusacek. “Jag tror att Jihlava kommer att stiga och rädda sig själv. För att kunna spela i hälften av bordet är det nödvändigt att lägga till laget. ”

onsdag 15.September 16.30

På forumet den officiella klubbens hemsida senare på eftermiddagen dök bidrag “Mr Fuks, skriver en bra insats här, men det är Klusáček återkallats, inte ett ord. Så igen Kučera. Gud hjälpe oss ”

. Onsdag, den 15 september 16.50

En talesman Miroslav Fuks efter att ha bett om överklagandet MF DNES coach Klusáček lovar att tio minuter för att skicka ett pressmeddelande. Det kommer slutligen redan tre minuter senare.Och officiellt bekräftat Klusáčková överklagande.

Den nya implementeringsteam har slutfört. “Hans bortgång är intensivt engagerad och planerar att komplettera personalen”, sade han i ett pressmeddelande Boks. “Vi föredrar en lösning som kommer att bestå av tränarens egna resurser”, sade han.

Enligt MF DNES bör vara den nya huvudtränaren av den befintliga Klusáčkův assistent Roman Kucera, som redan utför denna funktion i den föregående säsongen de facto. På grund av avsaknaden av en licens, men hans arbete var tvungen att sponsra tidigare sportchef Josef lad.

New Kučerovým assistent, enligt MF DNES hade blivit en före detta tränare för junior Jihlava Pavel Prochazka.