Inget fel, men jag känner inte till Lafata, hon erkände Tripoli Goian

“Jag minns matchen mot Slavia mycket bra, och mitt mål, som alla i min karriär,” glömde 34-åringen Goian på presskonferensen. “Vi var utbildade av Georghe Hagi då, det var en otur att vi förlorade. Jag hoppas att jag kommer att poängera även Sparta nu. Den enda skillnaden är att vi inte kommer att spela den här gången, “gick Goian vidare.

Bara den här mannen som spelade 60 matcher för det rumänska laget är det grekiska lagets viktiga stöd. Som en stoper kommer han att möta radarerna i den spartanska offensiven.

Och delvis vet han vad han kan förvänta sig på torsdagskvällen. “Jag känner Fataie, som spelade i Astra Rumänien med min bror Lucian. Vid den tiden såg jag alla sina spel.Jag vet att detta är en mycket bra anfallare, så han gick till Sparta “, säger Goian.

En annan fotbollsspelare Prag klubb utses och så kom den direkta frågan om han känner och David Lafata, skyttekung i historien om den tjeckiska ligan och kapten Sparta. Goian log och med ett lite ärligt utseende riktat mot den tjeckiska journalisten. Clueless uttryck i ansiktet betydde: “Varför frågar du mig”

Efter en stunds tystnad började. “Vi såg några videor och jag märkte att Sparta spelar mycket lagarbete. Han har riktigt bra spelare. En Lafata?Inget brott, men jag vet inte någon annan utom Fataie. ”

Att Spartans Goian vet mycket väl. “Min erfarenhet av de större klubbarna kan säga att hålla försvars Asteras är det så arrangören av spelen”, konstaterade Sparta assistent Stanislav Hejkal.

Goian det har de bästa åren bakom sig, men det har en mycket intressant fotbollsbiografi. Det är dags för honom intresserad av Borussia Dortmund, Stuttgart, både Manchester lag United och City of Steaua men leds in i italienska Palermo spelade också för Glasgow Rangers.

“Sparta är ett bra team, regelbundet spela europeiska koppar, du vinner den tjeckiska ligan. För mig är favorit i denna match, men vi spelar hemma och vi vill starta en grupp goda resultat.Precis som Sparta, kommer vi att försöka vinna, säger Goian.

“Jag är i rummet med den slovakiska målvakten Tomáš Košický, som är mycket nöjd med den tjeckiska rivalen. Jag också Men för hela laget kan jag säga att vi kommer att kämpa hårt. “