Fransmannen är redo att följa i Kevin De Breunes fotspår

Fransmannen är redo att följa i Kevin De Breunes fotspår: Välj en klubb även under nivån och öppna upp individuellt. Korea Development Bank endast situationer i “Chelsea” och Antony i “MU” är helt annorlunda: det belgiska vid tidpunkten spelade bara i “Genk” och “Werder” och verkligen har inte visat något i klassen frans råder ingen tvekan om. Han annealed i “Monaco”, startade elegant på “United” och höll flera anständiga sträckor under den första säsongen under Mourinho. Dessutom var det viktigt för laget och i den sista säsongen: designade 6 + 2 på mål plus ett pass under de första 13 matcher för klubben, speciellt aktiveras under senhösten – när klubben haft ett problem med glasögon, skapad av en poäng per match, inte förlorade marken vid basen även efter ankomsten av Sanchez.

Marcial rusar bort från “MU”. Men han måste stanna och bryta SanchezPhoto: MUFC

Om spelaren backar upp i den här situationen blir det lite offensiv. Även vid övergången till “Chelsea” kommer överföring att undvika svårigheter. Marcial höll i startlinjen – lämnade ofta rätten, ökade påverkan på spelet mot bakgrunden av säsongen 16/17 och blev motiverad att återvända till laget. Och med en sådan avgift undviker han konkurrens i klubben från Champions League.

Klubben och tränaren kommer också att få fler minusar än plusser från hans avgång. Först är Sanchez instabil: han distribuerar inte krafter för hela avståndet, som Cristiano Ronaldo, men ger först en kraftfull start men går sedan igenom en allvarlig nedgång. Den mest minnesvärda exempel – karriär starta i “United”, där den chilenska misslyckades match med “Tottenham”, och efter några möten med mellanbönderna och även satt på bänken för att förebygga. För det andra, Marcus Rashford – inte heller en järnbas spelare. Han kan gå ut på vänster flank, eller kanske en understudy till Romel Lukak. I det här fallet är den chilenska konkurrenten en, och han har all chans att förskjuta honom.