Det är synd om “Spartacus”

Det är synd om “Spartacus”. Han är crapped

Romerska Gerasimov – om passagen av rött och vitt förbi Champions League.

Det var äckligt. Korrekturläsa olika texter om matchen “Spartak” – PAOK (0: 0) och se titlar som laget är inte skäms Carrera och för Ryssland att bli ännu bättre, de röda och vita lämnades utan Champions League, falla i Europa League. En “kött” journalist efter matchen motiverade hur länge Carrera kommer att vara och vem blir Judas, som förräder honom. Blomningen av demens på bakgrund av misslyckandet i Moskva-klubben.

Det är synd om “Spartacus”. Han är crapped
Foto: FC Spartak

Som vanligt försvarar Massimo igen sina spelare – och vad vill du ha? Och Kombarova och Glushakov och Luiz Adriano, avlägsna idiotically 33: e minuten. Och journalister attackerar en tränare som inte känner igen felet och ducka besvärliga frågor om de många problemen i spelet hans team. Det blir även Leonid Fedun, som påstås pressas pengar på bemanning förstärkning av “Spartacus”, väntar på utgången i Champions League. Tror du på allvar att rödvit för passagen av ett lag som PAOK i kvalificeringen av European Cup behöver fler spelare? Vi talar om den bästa delen av RPL – och denna komposition kan inte vara nöjd med vad som glidit in i Europa League. En skam.

Jag skäms över ett sådant spel av “Spartacus” – och tränaren är också skyldig för detta. Låt oss vara ärliga: i den här tvåbensiga blandningen, den röda och vita Carrera crap.

Det finns ingen sympati. Den enda synd Roman Zobnina, bry sig om att slösa: om denna stora fotbollsspelare kunde avsluta attacken, skulle det kosta 200 miljoner euro. I allmänhet såg fotboll av rött och vitt fattigt och ont. När jag såg ett så litet spel ville jag skjuta mig själv från Savvidis pistol. Unbearable längtan.