Coach Wenger: Vi representerade inte början på Champions League

Arsenal är den enda klubben som har en tjeckisk fotbollsspelare. Tomas Rosicky har länge varit sårade och lämnade Petr Cech tränare Wenger för första gången efter sin sommar överföring från Chelsea bland substitut. Och inte bara tjecker, och därmed favorit förlorade.

“Vi var lite otur”, säger Wenger flera stora möjligheter i början av matchen. .

Som om olyckan tillkallade, satte han en kombinerad montering utan Cech, Ramsey och Walcott på grund av skada missade också Mertesacker, Wilshere och Rosicky

Arsenal förlorat hälften 0: 1 efter en olycklig självmål Oxlade-Chamberlain förlorade dessutom den utvisade Giroud. Den första gula kort gavs för att klaga när rumänska domare vände foul till förmån för Dinamo.Den andra för en klumpig och värdelös operation.

“Det första gula kortet var Girouds fel eftersom han protesterade. Men han ville säga till domaren att han inte lurade, men han lurade sig, “berättade Wenger.

” Och den andra var en oönskad operation. Motståndaren såg det inte, men det hände. Jag förstår inte domaren, han måste ha en känsla för spelet. Det skulle vara många kort i varje spel, “sa Wenger. Efter en timme på hörnet av spelet vann Arsenal andra gången, efter en trippel tur lyckades Walcott minska mållinjen. “I slutändan sätter vi allt i det, men det var svårt för motståndaren att försvara sig mot alla spelare.Tyvärr kunde vi inte vända matchen “Wenger citeras av BBC-server.

Dinamo Zagreb vann hemmamatchen i Champions League för första gången sedan september 1999, då besegrade Sturm Graz 3 0. Och ändå aldrig kvalificera sig för knockout etapper.

Arsenal genom slakt är fortfarande en av favoriterna för förfarandet i den andra matchen Grupp F Bayern vann på planen Olympiakos Pireus 3 0. Det grekiska laget är nästa motståndare till Arsenal i Champions League.

“Vi har fortfarande fem matcher för oss att rätta till nederlag i Zagreb. Vi måste koncentrera oss på att vinna de närmaste hemmalagen. Jag är säker på att då kan vi slå hemma och Zagreb “, säger Wenger.

Innan det kommer till korrigeringen i Champions League, Arsenal väntar en viktig match i Premier League.På lördag eftermiddag spelar smash hit på Chelsea.

När London derby ägde rum i början av säsongen, Arsenal i den första omgången, förlorar till West Ham. I Zagreb har han en annan obehaglig överraskning.

“Vi har problem med att starta tävlingen, det är bara så. Vi hade problem i Premier League och nu igen, “tillade Wenger.